Torsdagsinvägning: Samuel: 88,7kg Annika:?????kg

2010-02-25 | 21:10:28 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (1)

Vi börjar sannerligen komma i form båda två! Ska bli skitkul att ta bilder nästa helg och föreviga denna färskvara som torr deff faktiskt är. Skulle för egen del tro att jag har 2-2,5 kg kvar tills jag är helt nöjd(med formen då alltså....muskler behövs alltid mer...men var sak har sin tid). Hoppas kunna tappa 1-1,5 kg till på de återstående dagarna fram till uppfyllningen före fotot.

Har lite svårt att bedöma hur långt ifrån Annika är, eftersom jag har dålig erfarenhet av AF-fysiker, men det kan inte vara många hundra gram. Dock behöver hon väl i ärlighetens namn en del muskler till....men som sagt, var sak har sin tid!




Idag tränade vi Bröst och axlar.


Om jag ska vara ärlig, så längtar jag lite efter att få fläka ut den här ryggen i jämförelse med andra på en full line.....lite mer deff och tävlingsfärg så........


Om jag riktigt känner efter så börjar faktiskt förkylningen att släppa. Hade feber i morse....men jag repade mig snabbt under dan. Är mest snorig nu.

För att slippa kommentarer om hur farligt det är att träna när man är förkyld, så vill jag upplysa om att jag har hållit låg puls hela tiden. Dessutom lagt mig bra under normala arbetsvikter, samt "lämnat" ett par reps i varje set.

Imorgon har jag bestämt att jag är frisk!!

Ha det!

S+A


Starke Staffan

2010-02-24 | 20:43:29 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (0)

Likt den lille seriefiguren från åttiotalet, Starke Staffan, killen som var starkast i världen, ända tills han blev
FÖRKYLD......

 
....var det idag en slagen, men redan revanschsugen gymnörd, som softade i gymet. Hängde trots förkylningen med Annika till gymet körde ben!
Annika dundrade på så hårt hon kunde medan jag fick hålla mig till uppvärmningsvikter......

Passade på att teknikträna i frontböjen såklart. Provade alla möjliga vinklar och fotstanser. Man får ta det goda med det onda!!!

Känner mig dock mycket bättre än igår och har förhoppningar att bli helt frisk till imorgon kväll.

Har hört fåglar kvittra hela dagen idag!!! Man blir helt överlycklig av minsta lilla livstecken från naturen just nu. Visserligen ser man utsvultna rådjur irra omkring längs skogsvägarna men det är ju knappast någon trevlig syn. De stackarna hänger vid vägarna där det är plogat, antagligen för att spara energi, då snön är meterdjup på sina ställen.

Ska försöka blogga imorgon också. Men sen blir det tyvärr paus fredag och lördag, pga. partyförberedelser!

Söndag blir det träning igen och naturligtvis bilder och rapport från festen!!!

Ha det!

S+A


Möteskväll

2010-02-23 | 22:00:57 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (1)

Har suttit på ett "möte", hela kvällen och har riktigt ordentlig bloggtorka!



Sånt här blire imorrn!! Frontsquats!

Ha det!

S


Ska konvertera till eskimåismen........

2010-02-22 | 19:36:57 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (2)



Ny vecka med supertempo! Börjar med 2 vilodagar som endast innehåller två promenader vardera. Uppskruvningen av tempot i dieten börjar ge resultat. "Problemområden" som insida lår och över korsryggen börjar tömmas på fett, långsamt men märkbart! Har en fettdepå precis i knävecket...:(....ska bli kul att se hur det ser ut när den är borta.

Kaloriintaget är nästan oförändrat. Försöker ligga runt 2200-2400 mot tidigare 2400-2600. Den skillnaden är nästan inom felmarginalen och jag anser att det bara är en "attitydförändring" eg. Dvs jag lägger mig svagt under, istället för svagt över. Den extra promenaden varje dag verkar fungera som en gräsbrand! Jag är hungrig hela tiden vilket jag tolkar som positivt(i detta läget alltså!)

Dagens lunch!

204 g kycklingfile(pip piip, flax flax)
150 g sallad
50 g tzatziki på lättkesella

Kurr kurr i magen......

Måste mata hunden mer också! Han börjar tappa han med, och det är ju inte meningen! Katten får ju ingen motion, om hunden tappar gaisten.
Ska köpa brukshundsfoder åt honom!

Vintern håller i sig och det är ordentligt deprimerande. Inga markentreprenader så långt ögon och öron når. Alla bara skottar snö....... Ser fram emot helgen, då vi har en samordnad födelsedagsfest i 80-talstema. Får ta det lite lugnt dock, har ju fått en "straffvecka" i dieten pga. studiofotograferingen. Har dock hört att alkohol är vätskedrivande.....så jag får väl koncentrera mig på det....;S



Kepp the shovels moving! Let it snow.........nooooooot!

Ha det!

S+A


Världens bästa proteinpulver??!!

2010-02-21 | 19:43:14 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (0)

Den här bilden har jag visat tidigare. Den är från vårt skafferi. Vi har alla kosttillskott i en egen låda för att få en bra överblick!

De fyra stora påsarna längst in är proteinpulver. Vi köper ett vassleproteinpulver som heter Whey 80 som tillverkas av Star Nutrition. Star tillverkar många sorters tillskott, bla. proteinpulver av olika sorter och kreatin mm. Jag rekommenderar alltid folk som frågar om prottepulver, att helt enkelt betrakta det som vanlig mat. Det är absolut inget undermedel för muskeltillväxt eller fettreducering utan ett smidigt komplement till den vanliga kosten.

Själv använder jag pulvret i första hand som mellanmål, "förstafrukost" direkt när jag klivit ur sängen(eller kommit hem från morgoncardio, om det är diettider) och som ett "buffertmål" direkt efter träningen. Av erfarenhet vet jag att det ofta kan ta lite tid att få något att äta, när man varit och tränat. En proteindrink direkt efter passet gör ju då att man känner sig lite lugnare. 




En lagom portion Whey80 består av 40 gram pulver utshakat i vatten.
Det ger 164 kcal och ca 30 gram protein av högsta klass. Whey 80 finns i typ 6 smaker. Min Favvo är choklad eller banan. Vi köper 16 kg i stöten(då får man välja smak på varje 4 kg-säck  :)  )

Idag har vi tränat armar och vader. Som vanligt biceps och triceps i superset.









Ha det!

S+A


Bill å Bull tränar rygg.....nu igen!!!

2010-02-20 | 22:36:18 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (3)


Finns en del som tvivlar på att Annika fixar chins med 10-kg:s vikt! Här grusas dessa tvivel!!





Ambitionen var faktiskt att göra PB i mark idag. Satsade på en femma på 200. Vid fyra reps var det färdigt, kändes som vikterna satt fast i golvet. Bättre än förra passet dock. Då blev det stopp vid 3 reps.
Är satans nöjd med hur jag fått behålla styrkan under den här minideffen ändå. Förra året när jag dietade så fullständigt rasade jag ihop. Orkade "ingenting".





Paradgrenen! Chins!

Måste nog sova nu! Får väl skotta snö som en tok imorrn igen....

Ha det!

S+A


Fredag!!

2010-02-19 | 21:27:25 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (2)

Jösses vad härligt att fylla på lite extra energi idag. Eftersom man är i slutklämmen av det lilla dietexperimentet så har det blivit en något måttligare ätardag idag. Dessutom upptar jag kontrollen imorgon bitti igen.
Tyvärr så snöade eftermiddagspromenaden in idag men det får väl svida över.

Att vanlig potatisgratäng kan smaka så bra!!!!!


HIMMEL så gott! Medium rare entrecote också!!

Hej hopp!
Imorgon blir det marklyft! Tänkte filma lite igen. Det var ett litet tag sen nu.

Ha det!

S


7 dygn + en vecka(!?!) kvar....

2010-02-18 | 21:00:27 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (2)

Pjuuhh! Det känns verkligen att tempot i dieten är rejält uppskruvat! Gått omkring ständigt hungrig de senaste dagarna. Energinivån är hög trots allt och jag känner mig absolut inte matt eller svag rent allmänt. Tunga basövningar i gymet är väl kanske inte det allra mest upplyftande just nu.....men jag får vara oerhört nöjd att jag legat på en såpass hög nivå ända fram tills nu!!!!

Vi har prel. bokat en studiofotografering med en fotograf och vår äldsta dotter bakom kamerorna. Vi tänkte få till lite bilder, för att föreviga oss båda i relativt god form samtidigt. Om det nu blir tävlingsbyggare/atleter av oss så är det väl inte troligt att vi kommer vara i form samtidigt, så där särskilt många gånger till i framtiden.

Tyvärr förlänger detta dietperioden med en vecka. Men det gör inte så mycket, man behöver fylla upp lite inför fotograferingen oxå!!  :)

Kände mig som en zombie imorse när jag väckte hunden och drog ut på morgoncardio. Benpasset igår gjorde sig påminnt i form av snubbliga fötter och stela höftböjare. Underligt att höftböjaren blir så stel av knäböjen egentligen? Blir liksom stramt att ta ut steget......får väl stretcha bättre??
OBS! Jag går inte på morgonen för att det "bränner mera fett då". Jag går vid den tiden för att spara ihop till tid med familjen och roligare saker. 5 halv 6 på morgonen händer ändå inget viktigt, mer än att man sover. Då kan man lika gärna sova gående!!! ;)
Promenad direkt efter jobbet blev det också!

Lite bilder på två pumpade gymnördar!!!


Baksida axlar kör vi med en lång kätting som vi kopplar stigbygelhandtagen i.


Visst blir jag hårdare och hårdare. Men jag är inte nöjd ännu....lite till!!


Bara en kort "fyllapådag" imorgon. Sedvanlig ätardag hoppas i princip över denna gången.
Suck......mat som är så gott!

Ha det!

S


Good ol' chicken....

2010-02-17 | 20:18:44 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (1)

Har ätit kyckling två gånger idag och har precis packat matlådan till i morgon lunch.....med kyckling.....
Får väl näbb och fjädrar snart? Coolt iofs.....fåglar har ju biffiga bröstmuskler!!!!


Torrflyes....hahaha!!!


Äldsta dottern var med och fotade idag. Det häftiga med riktigt små människors kroppar, är att det blir så små marginaler. Skulle tippa att 1 eller max 1,5kg bort på Annika skulle bli en enorm förändring i nuläget.
Bild: Ylva Blomgren

Idag har vi tränat ben igen. Annika har under veckan gått ner ytterligare i vikt och det märks nu tydligt på styrkan. Knäböj tar verkligen emot för henne! Kan själv också känna ett ordentligt ras, och eftersom jag vill köra med god teknik hela tiden, så gick jag inte över 100 kg i frontböjen idag. Vi nötte oss igenom 8 set x 12 reps var. Jag med stången fram och Annika med stången på nacken....

40 minuter cardiomaskin och sen hem och äta.

Imorgon Torsdag blir det 3 cardiopass. 2 promenader a' 7 km och 40 min crosstrainer. Fredag blir det 2 promenader och inget gym.


Jag får ju inte glömma min  cardioträningspartner nr 1!!!
Norfolkterriern Alvin. Maken till energiknippe är väl sällan skådat. Mil efter mil, vareviga vecka, så hänger han med, med ett aldrig svikande humör. Tvärtom blir han djupt sårad om han inte skulle få gå med en gång.


Ha det!

S


Nattsudd och värk i vaderna...

2010-02-16 | 19:27:24 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (1)

Idag är det vilodag från gymet! Alltsomoftast betyder ju detta att köket får utstå min kreativitet.....så även idag.

Har satt två degar!

En "nyttig" deg och en för semletillverkning! Synd att det blir mycket begränsad ätning av semlor denna veckan dock  :(

Har promenerat två gånger med hunden idag. 05.30 drog vi ut första gången. Tur med snön i detta fallet. Den ger en viss reflektion av ljus, som gör att man kan gå i djupaste skogen trots att det nästan är natt. Kan NÄSTAN önska att snön ligger kvar tills solen börjar gå upp tidigare.....men bara nästan...;)
 

Aaooooouuuh! Man riktigt hör vargens yl! Hahaha!!

I andra avseenden gör den här, med sydsvenska mått mätt, stenhårda vintern, mig mest nervös och rastlös. Lite stilltje i företaget och stilltje hemma på gården gör att man lätt förlorar fokus. Fördelar för gymtränandet, och allt runt det, blir det ju av naturliga skäl i såna här lägen.
Visst finns det massor att ta tag i, men det känns nästan som att trampa vatten.....korta dagar och allt igensnöat, gör att enkla åtaganden blir mycket ineffektivt utförda.
VILL HA VÅR!!!!



Funderar på om jag ska ta och bygga en stor jäkla grill. Har funderat på detta ett bra tag och jag skulle vilja ha ett riktigt utomhuskök på baksidan av huset.(västerläge= sunset dream!) Jag har ju alla förutsättningar i världen att tillverka nåt coolt, betongfabrikör och allt.
Kruxet är att det smidigaste vore att mura ett "spanish kitchen" i natursten alt. betongsten. Men då måste jag ju lik förgjordat vänta till våren och då är det så mycket annat.......
Prefab är ju min melodi. Men då krävs maskiner eller kranar och de sabbar vår gräsmatta  :)

Amerikaner är ju som bekant värst i alla lägen....och jag har fått mycket inspiration därifrån!


Nu vet jag inte hundra att detta är i USA....men det är väl sannolikt!

Detta är garanterat USA. Hos nån random wealthy yank!

Coolt med rostfritt och polerad granit i skivan. Hyfsat lämpat för vårt klimat också!

Undrar om kreativiteten är ett sätt för hjärnan att distrahera sig själv när man kämpar med kaloriminus? Eller är det kanske ren överlevnadsinstinkt?
Tänker mest på mekanismen: SVÄLT!!! LÖS PROBLEMET!! Och de som då i lägen där maten tröt, uppvisade kreativitet, var de som i slutändan överlevde och fick sprida sina gener?

Får alltid en extra kick i kreativiteten när jag dietat ett tag......konstiga storslagna ideer om allt och inget!(har jag iofs alltid, men det blir värre/bättre?)

Inga promenader i morgon. Vill vara fräsch i knän och muskler inför benpasset, ordentligt återhämtad för att kunna fokusera på tekniken. Cardio efter passet självklart!!

Ha det!

S


Need for speed....

2010-02-15 | 20:58:06 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (2)

Så var det då dax att skruva upp diettempot de sista tio dygnen av den här "halvdeffen". Började nu veckan med en riktigt sur dagsform......vattnig och pösig   ):. Helgens utsvävande mateskapader tar ut sitt pris, i form av överflödig vätska i huden. Inget allvarligt i detta skedet, inte alls egentligen. BARA TRIST!!!!

Kommer nu att köra 3 cardiopass per dag, alla dagar utom onsdag som blir cardiofri(bendag...). Promenad på morgonen innan jobb och promenad direkt efter jobbet.
Sedvanlig cardiomaskinträning efter viktträningen.(även bendagen!) 

Har valt att öka cardion istället för att sänka kcal-intaget drastiskt. Sänkningen blir nu bara ett par hundra kcal....allt för att spara mitt allt skörare psyke. Finns ingen anledning att lida mer än nödvändigt i detta skedet, då det bara är en utvärderingsdeff och absolut ingen toppning till tävling. Hade det varit till en tävling så hade andra regler gällt: -ju mer lidande desto högre placering....

Kul är det att min träningspartner ÄNTLIGEN verkar vara frisk. Hon var pigg och rask på dagens träning!


Triceps frenchpress!!

Annika börjar nu tappa ordentligt i vikt och det märks på hennes energinivå och det allmänna "trycket". För en tjej krävs det ofta rejält mer disciplin och viljestyrka för att få en traditionellt deffad fysik än för en kille.
Man ser ofta killar med magrutor och synliga vener utan att de tränar speciellt mycket. Det är dock MYCKET ovanligt på icke-tränande kvinnor.
Troligen är det en liten försämring av hennes immunförsvar pga. viktnedgången, som gjort henne mottaglig för nåt virus. Man lär av sina misstag............ 
C-brus och multivitamin blir medicinen framöver!!!

Idag supersetade vi armarna som vanligt. Skivstångscurl och Bardips var första combon.
Jag bombade för fullt med bla en sexa på 50kg+ i bardipsen igen. Annika tog det lite lugnare eftersom hon varit så sjuk.


Uuuuppp!!!

Lördagen den 27 februari har vi en stor fest ihop med några kompisar. "Officiellt" dietslut är därför fredag den 26.
Måndagen efter blir det vilodag för att sedan dra igång en sanslös uppbyggnadsperiod! Det kommer bli gym och cardio 5 dagar i veckan med återigen prio på bröst, rygg och ben. Maximal massauppbyggnad är målet!!
Häärligt ska det bli.........

Vila imorgon och sen ben på onsdag! Lovar att inte gnälla om knäna denna gången.....

Ha det!


Kortisinlägg!

2010-02-14 | 22:06:41 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (0)

Får göra ett lite kortare inlägg idag pga födelsedagstillställning hos lillsyrran.

Lägger in ett par bilder på två av mina och Annikas insprationskällor!


Linda Fodor
Numera Bodyfitnessproffs


Ingvar Larsson
Bodybuilder,friidrottare och benfantom


Ha det!

S


"Sista" ätardagen.

2010-02-13 | 19:45:33 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (2)

Idag har vi ätardag som vanligt på lördagar. Det är inte bara under "diet"-perioder som vi strukturerar upp veckan såhär, utan det gäller generellt. Bra och måttligt med mat under veckorna, och ganska lösa tyglar på fredagen och lördagen. På det stora hela leder detta till en relativt god kosthållning för hela familjen.

Just idag har jag gjort ett enkelt överslag och uppskattat mitt kaloriintag trots vågförbudet! Gick upp vid 8.30 i morse och har sedan dess..håll i er nu....dragit i mig ca 5500 kcal(!?). Herrejösses!.....och då har jag bara ätit "bra mat", dvs ingen pizza eller bakelser eller så. Inte tycker jag att jag har proppat i mig heller....
Skrämmande egentligen! Tänk så många som inte har en susning om vad de olika livsmedlen vi stoppar i oss innehåller i form av energi.

Vi föds alla med ett antal genetiska förutsättningar, såsom hur våra ansikten ser ut, ögonfärg anlag för kroppslängd, hur muskler fäster vid lederna osv. Man kan konstatera att vissa människor har lättare än andra, att lägga på sig muskler. Vissa springer av naturen fortare än andra och vissa är starka helt naturligt.

Ett anlag, tror jag dock att vi alla har gemensamt. Nämligen anlaget för fetma!  NÄÄ! säger ni nu....-En del kan ju dricka grädde utan att gå upp ett gram, medan JAG blir fet av ett äpple!!!

Jag vill bestämt hävda att anlaget för fetma INTE sitter i KROPPEN, hos NÅGON människa!

Det sitter i huvudet!!!
Inget kan vara mer självklart egentligen. Fet blir man bara när man äter mer än kroppen behöver. Eftersom det är hjärnan som bestämmer vad, när och hur mycket, vi ska äta så sitter anlaget där!
Om ens hjärna stoppar en innan man överäter, så är anlaget satt ur spel, och man förblir normalviktig. Detta är inget som sker automatiskt. Utan är något som vi antingen lär oss i vår uppfostran eller lär oss själva genom livet. FÖRHOPPNINGSVIS!!!

Det blir extra tydligt för en själv när man ägnar sig åt dietexperiment som jag  har gjort i två månader nu. Aptiten på mat är nämligen nästan obegränsad för mig. Jag kan nästan äta oavbrutet dygnet runt och hade nog gjort det också om jag inte hade insett var det skulle sluta.
Detta kanske jag får skit för, men jag kan med säkerhet säga: Alla med den minsta övervikt MISSBRUKAR mat.

Jag vet, jag är missbrukare själv!
Jag har ANLAG att bli fet......men det har med mitt beteende att göra om jag BLIR fet eller inte. Det är inte min kropp som är annorlunda oavsett om jag är deffad eller fet, det är mitt beteende som varit olika. Kroppen anpassar sig bara till mitt beteende.


Här har min kropp anpassat sig till kaloriminus i ca 7 veckor! Den är inte ett dugg annorlunda nu än när den vägde 110 kg. Anlagen för fetma är fortfarande kvar!!

Nedanstående bild får beskriva hur absurt vårt(vissas) matbeteende egentligen är! Hade ju ätit 5500 kcal redan idag om ni minns? Här är jordnötter, popcorn och choklad. I skrivande stund är popcornen och nötterna slut, chokladen får vänta tills efter middagen.......som blir lövbiff med potatis. Tillsammans blir detta nästan 10000 kcal dvs lika mycket energi på en dag som min kropp egentligen behöver på 5 dygn...




Ta det nu lugnt med lördagsmyset gott folk!

Ha det!

S


Brrrr.....

2010-02-11 | 21:21:30 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (0)

Vilken vinterdag det har varit!! Som en marängsviss ute!! Dock kan man känna att vi går åt rätt håll. Ljust på morgonen när man åker till jobbet och fortfarande ljust när man kommer hem. Härligt!!


SOOOL!! Ge mig!!!!

Känner tydligt av styrkeminskningar nu pga. dietandet. Lika tråkigt som det är väntat!
Inget att lipa över egentligen....det kommer ju snart tillbaka, trycket och kraften. Brukar väl ta ett par veckor av kaloriplus, sen känner man sig som He-man igen....Nu är det nästan lite ....She-man

Om det går bakåt i styrka, så går det istället framåt i cardion....
Helt sjuka värden man får till i crosstrainern..


Jag har producerat 757 kcal på 35 min!(är inte detsamma som att jag gjort åt så mycket...maskinen kan bara räkna ut hur mycket energi jag stoppar in i den, inte hur mycket energi det faktiskt kostar mig)

Såhär har dagens mat sett ut:

Frukost 1

Whey 80 40g
kruskakli 1 msk
vatten
kreatin

Frukost 2

Keso naturell 250 g

Lunch

Fläskfile  82g
Bacon  60g
Ost 10% 20g
Kokt ägg 60g
sallad 150g

Eftermiddagsmål

Lättkesella 500g
Honung 20g

Direkt efter träningen

Whey 80 40g
vatten

Middag

Kycklingfile 212g
Lättkesella m avocado(guacamole) 100g
sallad 200g

Kvällsmat

Lättkesella 250g
Whey 80 20g
Hallon 50g
Jordgubbar 50g
Kruskakli 6g
(mixas till drink med vatten)

Totalt har detta gett mig 307 gram fullvärdigt protein och 2261 kcal. Detta innebär att ca 54% av mitt kaloriintag består av fullvärdigt protein. Resten är mest fett och fibrer...då jag anser att det är bäst att fullkomligt pressa ner kolhydrathalterna.


Janne Malmqvist från Malmö! 50+ år gammal tävlade han på SM i Bodybuilding -09
Ingen jävel kan skylla på att den är för gammal iaf!!!!


Så satans hård ska jag också bli nån gång...

Ha det!

S


Teknikslipning igen....

2010-02-10 | 20:09:57 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (0)

Det finns väl inget värre än att något bara "krånglar". Det är liksom inte trasigt så det nödgar lagas, bara i dåligt skick och funkar dåligt. Precis så har mina knän varit den senaste tiden, knarrigt och ömt när jag har kört knäböj men inte så kass att det varit helt stopp. KRÅNGLAT är vad de gjort!

Lika jobbigt och tråkigt som det är att HA problem, lika kul är det när man får hjälp att lösa dem!!! Ganska elementära tips från en viss duktig tyngdlyfterska, har gjort underverk. Lite egna modifieringar och allmän tillskärpning har oxå gjort sitt till.

Kan nog nästan säkert säga att knäproblemen är på väg bort! Jippieee!!!!!!

Utöver teknikjusteringarna så tog jag dessutom bort den förbannade lösa mattan, som nödvändigtvis ska ligga mitt i powerracket. Fick därigenom ytterligare stabilitet kändes det som.

Djupet i knäböjen är också viktigt. Om man,som tex jag är, väldigt stadig i bålen så tror jag det bästa är att släppa knäböjen fullständigt i botten! Känns som rörelsen blir mest naturlig och skonsam då, i och med att man kan "bromsa" med musklernas töjning, istället för att skicka in all kraft i lederna vid en tvärvändning på 90 grader.


120 kg  Fullt djup och utvinklade fötter....kändes kanon...10 reps 






Försöker köra med "OL"-grepp igen. Man blir flexiblare på något konstigt vis...
Kanske bara inbillning?

Det här med knäproblem kanske verkar kinkigt för er som inte lever "the fitness lifestyle" -Faan...du får la ta det lite lognare ett tag...kan aldrig va bra å träna så möcke!!!

En skada just nu hade varit fullständigt förödande. Särskilt en kronisk knäskada. Benträningen hade kunnat vara körd i ett år, LÄTT!! Operationer och skit är inte ett alternativ!!!!
Bara så att ni förstår varför jag ältar det här med knäna.....

En lycklig gymnörd, med friska knän idag!!!

Ha det!

S