Need for speed....

2010-02-15 | 20:58:06 Direktlänk | Allmänt | Kommentarer (2)

Så var det då dax att skruva upp diettempot de sista tio dygnen av den här "halvdeffen". Började nu veckan med en riktigt sur dagsform......vattnig och pösig   ):. Helgens utsvävande mateskapader tar ut sitt pris, i form av överflödig vätska i huden. Inget allvarligt i detta skedet, inte alls egentligen. BARA TRIST!!!!

Kommer nu att köra 3 cardiopass per dag, alla dagar utom onsdag som blir cardiofri(bendag...). Promenad på morgonen innan jobb och promenad direkt efter jobbet.
Sedvanlig cardiomaskinträning efter viktträningen.(även bendagen!) 

Har valt att öka cardion istället för att sänka kcal-intaget drastiskt. Sänkningen blir nu bara ett par hundra kcal....allt för att spara mitt allt skörare psyke. Finns ingen anledning att lida mer än nödvändigt i detta skedet, då det bara är en utvärderingsdeff och absolut ingen toppning till tävling. Hade det varit till en tävling så hade andra regler gällt: -ju mer lidande desto högre placering....

Kul är det att min träningspartner ÄNTLIGEN verkar vara frisk. Hon var pigg och rask på dagens träning!


Triceps frenchpress!!

Annika börjar nu tappa ordentligt i vikt och det märks på hennes energinivå och det allmänna "trycket". För en tjej krävs det ofta rejält mer disciplin och viljestyrka för att få en traditionellt deffad fysik än för en kille.
Man ser ofta killar med magrutor och synliga vener utan att de tränar speciellt mycket. Det är dock MYCKET ovanligt på icke-tränande kvinnor.
Troligen är det en liten försämring av hennes immunförsvar pga. viktnedgången, som gjort henne mottaglig för nåt virus. Man lär av sina misstag............ 
C-brus och multivitamin blir medicinen framöver!!!

Idag supersetade vi armarna som vanligt. Skivstångscurl och Bardips var första combon.
Jag bombade för fullt med bla en sexa på 50kg+ i bardipsen igen. Annika tog det lite lugnare eftersom hon varit så sjuk.


Uuuuppp!!!

Lördagen den 27 februari har vi en stor fest ihop med några kompisar. "Officiellt" dietslut är därför fredag den 26.
Måndagen efter blir det vilodag för att sedan dra igång en sanslös uppbyggnadsperiod! Det kommer bli gym och cardio 5 dagar i veckan med återigen prio på bröst, rygg och ben. Maximal massauppbyggnad är målet!!
Häärligt ska det bli.........

Vila imorgon och sen ben på onsdag! Lovar att inte gnälla om knäna denna gången.....

Ha det!


Kommentarer
Postat av: GeCCo

Ligger det någon tävling i planerna eller hur är det tänkt? Sedan undrar jag lite över din deff. Varför januari-februari och sedan bulk?



P.s Intressant läsning!

2010-02-15 @ 23:07:40
URL: http://www.geccos.blogspot.com
Postat av: samuel

Hösten var, för oss båda, rena lyckoruset i form av framgång på gymet!

Allt flöt på fullständigt perfekt, på ett sätt som åtminstone jag själv aldrig upplevt tidigare. Satte PB i princip varje vecka i någon övning. Ökningarna i muskelmassa lät så klart inte vänta på sig och med dem vaknade iden om en tävlingsdebut.



För att svara på din fråga, så får jag upplysa om att "deffen" ,här i början av året, inte är något annat än en utvärdering av höstens uppbyggnad. Jag vill helt enkelt kunna se mina svagheter tydligt, för att kunna lägga prioritet på rätt ställe. Självklart är det också en liten övning inför vad som komma skall.....bra att veta hur kroppen reagerar i olika skeden! Vill ju inte börja förlora muskler och därför blir det en kort och intensiv diet februari ut!

Hur har du det själv? Det fanns rätt lite info om dig på din blogg....men den var iofs rätt nystartad så det kommer väl?

2010-02-16 @ 08:35:06
URL: http://samuelsgymblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback